0726 649 790

info@doctorhazim.ro
hazim.elayan@gmail.com

Clinica Arca Life
Strada jiului nr 131, sector 1, Bucuresti

 

Non-Chirurgicale

Marire de buze

Marire buze – Augmentare buze

Procedura de marirea de buze sau augmentare poate fi chirurgicala definitiva (in cazul protezelor) sau nechirurgicala temporara.
Marirea buzelor este o procedura plastica ce are rezultate finale
spectaculoase.

Marirea buzelor nechirurgical se poate realiza cu:

  • Acid hialurinic: marirea buzelor prin injectare cu acid hialuronic are rezultate vizibile imediat, iar efectul dureaza intre 6-9 luni, in functie de organism si de cantitatea de substanta injectata.
  • Grasime proprie: aceasta operatie consta in injectarea buzelor cu grasime proprie recoltatata din alte zone ale corpului unde aceasta este in exces.
Tratamentul ridurilor

BOTOX (Toxina Botulinica)
Toxina botulinica este o substanta, produsa de bacteria Clostridium botulinum. Principalul factor prin care actioneaza aceasta este inhibarea transmiterii impulsului nervos asupra musculaturii din regiunea injectata, prin denervarea chimica, producand pareza temporara a grupurilor musculare interesate.

Prin actiunea toxinei botulinice, grupuri musculare tinta isi pierd capacitatea de contractie. Acest efect, pe de o parte, determina relaxarea completa a grupului muscular afectat, iar, pe de alta parte, va produce intinderea tegumentului ce acopera respectiva grupa musculara, care va deveni astfel fara cute si riduri.

Folosind toxina botulinica s-au obtinut rezultate foarte bune pentru tratarea:
• Ridurilor de incruntare (dintre sprancene)
• Ridurilor de mirare (ridurile orizontale de pe frunte
• Ridurilor in jurul ochilor
• Sprancenelor cazute
• Hiperhidrozei (transpiratia excesiva)

botox - Doctorul Hazim Elayan
Tratamentul cearcanelor
Tratamentul transpiratiei excesive (axile, palme, picioare)

Transpiratie Excesiva

Hiperhidroza reprezintă termenul medical ce descrie transpiraţia în exces faţă de cea necesară în mod normal pentru reglarea temperaturii corporale.

Tratamentul transpiratiei excesive din regiunea axilara, maini ( palme), picioare , fata si alte regiuni corporale se poate realizeaza prin injectarea toxinei botulinice in respectiva portiune.

Substanta injectata blocheaza impulsul nervos care in mod normal este condus la glandele sudoripare si comanda secretia lichidului de transpiratie.

Marire de pometi
Terapia Vampir (PRP)
Facebook
Instagram